lunes, 22 de noviembre de 2010

COM SÓC, COM SÓN ELS MEUS AMICS!

L'activitat que veureu a continuació l'hem realitzat amb els nens de 2n (Taurons).
Estem treballant el nostre interior, com ens sentim davant diferents situacions, buscant unes respostes sinceres que ens ajudin a poder millorar com a persones.

La intenció és fer rutllar el cap, que els nens/es no es quedin en la primera idea que els vé, sinò que utilitzin els seus pensaments.

Així que ens hem posat "mans a l'obra" i ens han sortit reflexions molt interessants.

A la majoria dels nens no els agrada l'actitud d'algún company, que ningú els faci cas, volen ser tractats amb respecte, però no eren conscients d'algunes actituds que ells feien que no agradaven als altres i que a la vegada molestava.
Ha estat una jornada molt interessant, ja que els nens han apreciat que hi ha actituds que repeteixen que solen molestar, han prés consciència i han agafat el compromís de pensar abans d'actuar.

Per a finalitzar, hem fet un sociograma, decidint quí és el millor amic de cadascú i sorprenentment ningú s'ha quedat sense ser nombrat.
Una vegada decidides les parelles, els nens s'han entrevistat uns als altres, amb preguntes programades descobrint els gustos, els sentiments i les aficions dels seus companys.

Estic segura que la classe els ha servit de molt, perquè hem parlat d'aspectes que moltes vegades a la vida diària ens costa parlar, i crec que estareu d'acord amb mí,  ja que buscar els pensaments més íntims de cadascú i exterioritzar-los, és una feina bastant difícil.

Judit


No hay comentarios:

Publicar un comentario